Accesare Pacient Accesare Medic
Rezultate Online

Programari
021 9901

Multumesc C.M.Panduri !

Pe aceasta cale aduc multumiri d-nei Dr. Cardiolog Ionici Anca, care cu devotament, constiinciozitate si profesionalism m-a consultat , eu fiind o persoana in varsta, cu probleme cardiace si multiple alte afectiuni cronice.

Conform indicatiilor, am urmat tratamentul prescris de d-na Doctor cu regularitate si incredere.

Cu mult drag, pacienta dvs.  S. M. C

 

Letitia Gheorghe

Sunt f multumita de serviciile dnei doctor Anca Ionici. Foarte rar mi-a fost dat sa intalnesc un cadru medical , medic care "sa te unga la rana" cum s-ar zice, competententa, profesionalism si daruire. Multumesc mult dna doctor, Sunteti minunata!

 

Marin Vasilica Jana

MA NUMESC MARIN VASILICA JANA, SUNT PENSIONARA SI AM CERTIFICAT DE HANDICAP GR II, FIIND SUFERINDA DE DIABET INSULINO NECESITANT SI COMPLICAT CU TOATE BOLILE CARE DERIVA DIN ACEASTA BOALA SI MULTE COMPLICATII CARDIACE, INCLUSIV 3 STENTURI. ACESTE BOLI NECESITA MULTE ANALIZE, PE CARE, CA SA LE POT FACE AM CAUTAT PE INTERNET O CLINICA UNDE SA FIU TRATATA CU RESPONSABILITATE SI AM AFLAT PE FORUM CA EXISTA PE STR CULCERULUI CLINICA PANDURI, CARE ACORDA GRATUIT CU TRIMITERE DE LA MEDICUL DE FAMILIE LA UNELE SPECIALITATI CONTROALE SI ANALIZE GRATUITE SI MAI ALES SE POT PUNE HOLTERE. 

AM FOST INTAMPINATA CU AMABILITATE, INTR-UN CLIMAT OSPITALIER DE LA DOAMNELE DIN RECEPTIE PANA LA DOAMNA DIRECTOARE, AM FOST ASCULTATA, TRATATA SI INDRUMATA CU SFATURI. SE VEDEA CA PERSONALUL ESTE INTERESAT DE CE FACE SI CA SERIOZITATEA ESTE PE PRIM PLAN, IAR BOLNAVII PLEACA MULTUMITI.      

PENTRU ASTA MULTUMESC PERSONALULUI CLINICI SI RECOMAND CELOR BOLNAVI, AFLATI IN DIFICULTATE CU ANUMITE PROBLEME MEDICALE SA SE ADRESEZE CENTRULUI PANDURI, GARANTAT VOR PLECA MULTUMITI SI-L VOR RECOMANDA SI EI ALTORA.

Elena Vaneata

Am fost incantata sa descoper ca Centrul Madical Panduri Bucuresti - Excelenta Profesionala, construieste relatii de afaceri prin prietenie, respect si oferte profesioniste de medicina cetatenilor din Bucuresti. ,,Batranetea nu este un diagnostic, ci un cumul de afectiuni neglijate,,.

Aici, in Centrul Medical Panduri, din cartierul Panduri sector 5, am intalnit persoane minunate, femei care deja si-au schimbat atitudinea fata de clienti -bolnavi. Am remarcat dorinta de sprijin reciproc si felul in care se impartasesc abilitatile si experientele profesionale medicale.

Merg cu placere si incredere la fiecare programare cu Bilet de trimitere de la medicul de familie, atat analizele, cat si anumite specialitati fiind gratuite in baza contractului cu Casa de Sanatate.

Subliniez, pentru cei interesati, desi este un Centru Medical Privat, se acorda gratuitati in baza trimiterii medicale pentru analize si anumite specialitati.

Am recomandat prietenilor si cunostintelor mele acest centru modern dotat cu aparatura de ultima generatie.

Vreau sa multumesc ECHIPEI  Centrului Medical Panduri din Cartierul Panduri, sectorul 5, Bucuresti, dar si directorului Medical Dr.Gabriela Cirstescu pentru sprijinul acordat ca bolnav care le trece pragul, sustinatori de nadejde pentru cauze sociale.

Centrul Medical Panduri aduce plus valoare pe piata medicala. Sigur aici gasiti: pasiune pentru Oameni, respect pentru Seniori si consultatii geriatrice.

O atmosfera calda si personal amabil te intampina de la intrare.

Multumesc doamnelor,

Elena Vaneata

pensionara, Bucuresti sector 5