Accesare Pacient Accesare Medic
Rezultate Online

Programari
021 9901

Promotie luna martie

Publicat la data de 08-03-2022

In luna martie sprijinim doamnele si domnisoarele sa aiba grija de sanatatea lor oferind o reducere de 50% din pretul testului Babes-Papanicolau!

Cancerul de col uterin este cel de-al 4-lea cel mai frecvent cancer la femei. In 2018 aproximativ 570000 de femei au fost diagnosticate cu cancer de col uterin in toata lumea si un numar de 311000 au decedat din aceasta cauza. In Romania incidenta acestei afectiuni este de 2,5 ori mai mare decat media UE, iar rata mortalitatii este de 4 ori mai mare.

Odata detectat cancerul de col uterin este unul din tipurile de cancer cu cea mai mare rata de succes in tratare, cu conditia sa fie descoperit precoce si corect tratat.

In 2020 OMS a elaborat o Strategie globala pentru eliminarea Cancerului de col uterin ca problema de sanatate publica cu tinte de realizat pana in 2030. O abordare extensiva pentru preventie, screening, diagnosticare precoce si tratare eficienta poate duce la eliminarea acestei afectiuni.

Instrumentul cel mai accesibil de utilizat ca metoda de screening este testul Babes-Papanicolau. Efectuat cu periodicitatea recomandata de catre medical ginecolog poate cruta o suferinta viitoare.

La Centrul Medical Panduri veti gasi o echipa medicala dedicata preventiei si tot sprijinul necesar in procesul diagnosticarii.

http://cmpanduri.ro/echipa-medicala