Accesare Pacient Accesare Medic
Rezultate Online

Programari
021 9901

Medicina materno-fetala in Centrul Medical Panduri

Publicat la data de 21-10-2019

Medicina materno-fetala in Centrul Medical Panduri

Centrul Medical Panduri este alaturi de femei in oricare dintre etapele vietii lor. Una dintre cele mai complexe perioade din viata unei femei este perioada sarcinii si a nasterii. Medicii specializati in Medicina materno-fetala din cele doua clinici, supravegheaza si monitorizeaza evolutia mamei si a fatului pentru a se asigura ca totul decurge in parametri optimi. Serviciile specializate de Medicina materno-fetala realizate in Centrul Medical Panduri sunt:

 • Ecografia de trimestrul I, necesara pentru estimarea riscului genetic, care include masurarea translucentei nucale, la 11 – 13+6 saptamâni de sarcina.
 • Interpretare conform protocolului FMF a rezultatelor testului Kriptor/ecografia de trimestru I
 • Ecografia de trimestrul al II-lea - Evaluarea morfologiei fetale – cunoscuta si ca „ecografie morfologica” presupune evaluarea detaliata a anatomiei fetale. La 22 de saptamani de sarcina este optima examinarea partilor corpului fatului. Pe langa faptul ca este o componenta importanta a monitorizarii din timpul sarcinii, aceasta ecografie este si un moment deosebit, cand se pot vedea imagini ale fetei copilului, precum si alte detalii.
 • Ecografia în trimestrul al III-lea - Cresterea si starea de bine a fatului
  În trimestrul al III-lea de sarcina se poate evalua ecografic cresterea si starea fatului, precum si riscul de preeclampsie.
   
 • Pe langa ecografiile de trimestrul I, II si III in Centrul Medical Panduri sunt efectuate si alte ecografii in diverse stadii ale sarcinii, conform indicatiilor medicului care supravegheaza sarcina.

Departamentul de Medicina materno-fetala:

 • Clinica Arcul de Trimf: dr. Stefanescu Andreea, dr. Dinu Adela, dr. Dumitrescu Silvia, Dr. Rotaru Octavian
 • Clinica Panduri: Dr. Dumitrescu Silvia, Dr. Mihailescu Cosmin, dr. Parviz Rezadoust

Pentru orice informatie aveti nevoie si pentru programari sunati la 0219901.