Termeni si conditii de utilizare


     Accesand pacient.cmpanduri.ro sunteti de acord cu conditiile de utilizare detaliate in continuare.      Acestea sunt conditiile in care puteti folosi site-ul pacient.cmpanduri.ro, cat si continutul/serviciile on-line disponibile pe acestea. Conditiile se aplica folosintei de catre dumneavoastra a site-ului pacient.cmpanduri.ro , indiferent de platforma de primire pe care o folositi - PC, laptop, telefon mobil, PDA sau asimilate - si indiferent de modul de livrare catre dumneavoastra - via web browser, serviciu WAP, browser, email, serviciu SMS sau altele.

1.Orice incercare de atac informational (cod malitios,spam.etc) este considerat frauda si se pedepseste conform legii.

2.Username-ul si parola trebuiesc cunoscute numai de dumneavoastra, in cazul in care informatii accesibile in urma autentificarii sunt facute publice dintr-un anume motiv de catre alta persoana Centru Medical Panduri nu isi asuma dreptul.

3.Scopul acestei aplicatii consta in prezentarea catre utilizator a consultatiilor online. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. Pentru a obtine dreptul de folosire a aplicatiei, trebuie sa vorbiti cu un administrator Centru Medical Panduri.
Centru Medical Panduri nu isi asuma responsabilitati cu privire la nefunctionarea calculatorului dumneavoastra in urma folosirii acestei aplicatii online. Prin termenul "utilizator" al acestei aplicatii se intelege orice pacient aparatinand Centrul Medical Panduri.

4.Centrul Medical Panduri isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace copierea/distribuirea/incercarile de hack voit si replicarea acestei aplicatii si de a de solicita sanctionarea , conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate. Orice eventual litigiu in legatura cu aceasta aplicatie este de competenta instantelor din Romania.