Accesare Pacient Accesare Medic
Rezultate Online

Programari
021 9901

Terapia cu Gerovital H3

Publicat la data de 13-11-2019

Terapia cu Gerovital H3

Daca ati auzit de terapia cu Gerovital H3, trebuie sa tineti seama de cateva lucruri despre aceasta.

Este nevoie de o evaluare de catre medic, care va tine seama de afectiunile dumneavoastra, precum si de medicamentele din schema dumneavoastra de tratament.

In cazul in care medicul va recomanda terapia cu Gerovital H3, veti avea nevoie de o testare la medicament inainte de a incepe tratamentul. Aceasta consta in doua administrari de Gerovital H3: prima administrare - 1 ml subcutanat, iar in cazul in care nu au aparut reactii alergice, o a doua adminstrare, la 24 ore - 1,5 ml intramuscular. Daca nu au aparut reactii alergice se poate incepe terapia cu Gerovital H3.

Medicul va poate propune o schema de terapie in functie de afectiunile si simptomatologia dumneavoastra, in functie de preferintele si posibilitatile dumneavoastra (in cazul terapiei injectabile, posibilitatea de a reveni in clinica sau la alt furnizor pentru tratament). In general se pot face 5-6 cure de terapie injectabila pe an, intre aceste cure continuand cu administrare orala. Tratamentul poate fi administrat si doar pe cale orala. Este recomandat ca terapia sa aiba continuitate.

Este important ca dupa administrarea tratamentului injectabil sa fie pastrat repausul culcat pe canapea aproximativ 15 minute, dupa care ridicarea si trecerea la pozitia ortostatica sa se faca treptat.

De asemenea este recomandata revenirea periodica la medic, pentru monitorizarea terapiei si a starii dumneavoastra.

In clinica Arcul de Triumf puteti beneficia de evaluare, de recomandarea terapiei, de testare, precum si de administrarea tratamentului injectabil cu Gerovital H3.

Pentru programari sunati la 0219901.

Dr. Gabriela Cirstescu,

medic specialist Geriatrie si Gerontologie