Accesare Pacient Accesare Medic
Rezultate Online

Programari
021 9901

Frumusete si longevitate

Publicat la data de 30-03-2018

Frumusete si longevitate

Atat frumusetea cat si longevitatea sunt dorite de oameni dintotdeauna. Odata cu trecerea anilor apar diverse modificari in structura si functionalitatea tesuturilor din corpul nostru. Aceste modificari se datoreaza, pe langa simpla curgere a anilor, atat factorilor interni, cat si celor externi.

Pielea este organul cu cea mai mare suprafata, dar si cu expunerea cea mai mare, asa incat primele semne ale curgerii timpului le vom percepe la acest nivel. Aspectul pielii a fost dintotdeauna o preocupare pentru oameni, de aceea de-a lungul vremii au aparut diverse solutii pentru infrumusetare, dar si pentru intretinere sau intarziere a proceselor legate de trecerea anilor. Pielea este si o fereastra catre interiorul corpului omenesc. In unele cazuri modificari la nivelul pielii pot reprezenta semne ale unei afectiuni interne inainte ca aceasta sa se manifeste deplin. Alteori diverse afectiuni se manifesta si prin alterari ale pielii

Preocuparea zilelor noastre se indreapta spre calitatea vietii si longevitate, un indicator important al zilelor noastre fiind speranta de viata sanatoasa.

Se spune ca frumusetea vine din interior. Daca avem o stare buna din punct de vedere fizic, functional si emotional, atunci aspectul nostru va reflecta acest lucru.

Ce putem face pentru a avea si pentru a avea si a pastra starea de bine?

Echipa de medici din Centrul Medical Panduri va sta la dispozitie pentru evaluarea oricarei simptomatologii. De asemenea, daca va preocupa aspectul pielii dumneavoastra medicii dermatologi pot realiza o evaluare, cu accent pe examinarea nevilor pigmentari (alunite), a tulburarilor de pigmentare, a keratozelor actinice. Veti primi toate recomandarile necesare ingrijirii optime a pielii, conform varstei si necesitatilor dumneavoastra. De asemenea, poate fi nevoie de evaluarea de catre medical alergolog sau de catre medicul internist, pentru a depista cauza pentru modificarile aparute la nivelul pielii. Medicul generalist va poate da recomandarile pentru un stil de viata santatos, personalizat, precum si recomandari pentru terapii naturale, integrate statusului dumneavoastra fizic, functional si emotional si corelate cu un eventual tratament pe care-l urmati.

Gabriela Cirstescu, medic generalist/geriatrie

http://cmpanduri.ro/echipa-medicala