Accesare Pacient Accesare Medic
Rezultate Online

Programari
021 9901

slider28

Sa dam sanatate anilor!

Detalii Ecografie

Ecografie abdominala

Infiintat in anul 2007 CENTRUL MEDICAL PANDURI reprezinta o alternativa de satisfacere a cererii de servicii de sanatate.

CENTRUL MEDICAL PANDURI doreste sa aduca prin activitatea sa un suport de specialisti si tehnica superioara care sa asigure rapiditate, eficienta, calitate in realizarea programelor de promovare si imbunatatire a starii de sanatate.

Prin impletirea factorului uman reprezentat de o echipa de profesionisti dedicati, cu cel tehnic asigurat de o aparatura performanta, Centrul Medical Panduri ofera, in cele doua clinici si Laboratorul central, o gama diversificata de investigatii clinice si paraclinice.

In anul 2010 am deschis Laboratorul Central dotat cu aparatura performanta si personal pregatit profesional. Principalele atribute ale laboratorului sunt: excelenta, solutii integrate, implementarea unui amplu sistem de management al calitatii, rezultate in timp real.

In anul 2013 am inaugurat Clinica Arcul de Triumf – un spatiu modern si generos in care oferim pacientilor acces la un numar de XX specialitati si recoltare analize de laborator.

Echipa manageriala:

Pop Maria - Doctor in biologie, Director General 

Dr. Chirlomez Simona, Sef Laborator - Coordonator Laboratorul Central 

Dr. Cirstescu Gabriela - Director medical, coordonator Clinica Arcul de Triumf

Dr. Liliana Ignatenco - Coordonator Clinica Panduri

new